Betonul amprentat este ideal pentru curti, cai de acces si alei private sau chiar pentru terase de piscine

0
ANI DE EXPERIENTA

Beton amprentat: terase, foisoare si curti

Terasele cu pardoseală din beton amprentat pot fi proiectate pentru a vă completa estetic grădina sau pentru a se potrivi cu stilul casei dvs. Oferiti un plus de valoare curtii dumneavoastra, aleilor din jurul casei sau teraselor.

Betonul amprentat este accesibil tuturor, fiind în același timp și o alternativă frumoasă a pavelelor. Aceste pavaje din beton amprentat realizate de firma noastră își va menține caracterul său practic, însă în același timp va reuși să redea frumusețea materialelor naturale (cum ar fi piatra naturală sau rocile minerale).

Alt avantaj in detinerea unei terase din beton amprenat este paleta diversificata de modele si culori. Există atât de multe culori și modele de beton amprentat din care puteți alege, încât este aproape imposibil să nu găsiți ceea ce vă va satisface.

Beton amprentat: acces auto

Da plus valoare caii de acces auto catre curtea casei tale. O cale de acces conceputa cu beton amprentat vine in sprijinul dumneavoastra cu o paleta diversificata de  opțiuni decorative care nu sunt posibile cu alte materiale sau sisteme de pavare.

Utilizand forme combinate cu agenți de colorare, aveti posibilitatea de a replica intr-o maniera realista materiale extrem de populare cum ar fi  pavaj, cărămidă, ardezie naturală și placă.

Căile de acces din beton amprentat arată modern și reprezintă o metodă extrem de inovatoare de modelare a suprafeței betonului proaspăt turnat pentru a îi da aspectul de, piatră, ardezie sau cărămidă.

Pavajele de beton amprentat se tratează foarte bine cu coloranți ce au rol de întărire și ce conferă rezistență, obținându-se astfel culorile necesare precum și o rezistență dublă la abraziune și uzură față de betonul clasic.

Beton amprentat: betonare alei

Aleile din beton amprentat se tratează foarte bine cu coloranți ce au rol de întărire și ce conferă rezistență, obținându-se astfel culorile necesare precum și o rezistență dublă la abraziune și uzură față de betonul clasic. Așadar, betonul amprentat oferit de firma noastră este extrem de util pentru orice zonă climatică.

Prestigiul companiei construit pe parcursul a 11 ani de activitate este principalul garant al calitatii inalte a prestatiei noastre.

Pentru persoanele care au o imaginație mai ridicata, nu există limite în modurile prin care poate alege imprimarea betonului amprentat. Vă puteți alege un model standard pe care să îl personalizați după gusturile pe care le aveți dumneavoastră, după discuții cu firma noastră.

Indiferent dacă duce direct la ușa dvs. din față sau la o curte din spate sau la o la piscină, vă veți dori o suprafață care nu este doar plăcută din punct de vedere estetic, ci și durabilă și ușor de întreținut.

Beton amprentat: terase si piscine

Laturile laterale aferente unei piscine pot fi din beton amprentat. Acestea adauga textură și modele spațiului tău exterior. In momentul in care sunt combinate cu culori realiste, ele pot imita multe alte materiale de suprafață, cum ar fi lemnul, piatra sau ardezia, într-o manieră prietenoasă cu bugetul.

Un alt mare avantaj al betonului amprentat pe care îl oferă firma noastră îl reprezintă robustețea și soliditatea sa. În anumite situații, zonele cu beton amprentat pot fi foarte circulate, fiind extrem de expuse uzurii.

Prin experienta acumulata si prin parcursul relatiilor cu clientii nostri, am demonstrat nu numai ca stim sa facem afaceri, ci si ca reprezentam un colaborator de maxima incredere pentru atat pentru persoanele fizice cat si pentru companiile din Romania care apeleaza la serviciile noastre de beton amprentat.

Parteneri si colaboratori

Chicken in mole puebla style Recipe Chinese Sesame Chicken Nutrition Facts Postcodes in Canada Postal codes Australia Hospitals in United States current time and date time and date world wide Zip codes in United States telefon contact ING Bank telefon contact Unicredit Bank telefon contact raiffeisen bank sarcina Paraclistul Maicii Domnului Reclamatii Vodafone Reclamatii Glovo Contact EON Bucuresti Contact Revolut Romania Deranjamente Vodafone Reclamatii Deranjamente si Reclamatii Vremea Cluj Horoscop Azi Scorpion | Vremea Constanta Cod Postal Arad Digi Suceava traduceri iasi
APEL TELEFONIC

Beton decorativ CAT

TRIMITE MESAJ
1
ONLINE
Buna, cum te pot ajuta?