Beton amprentat este cea mai buna alegere atunci cand intentionati sa dati plus valoare locuintei dumneavoastra. De asemenea este o varianta extrem de practică de a îmbunătăți aspectul curții și mări valoarea casei tale la un cost accesibil.
0
ANI DE EXPERIENTA

Servicii de beton amprentat

Beton amprentat

Dispunem de personal specializat cu o vasta experienta in industria de pavaje din beton amprentat, atat din Romania cat si de pe restul teritoriului Europei.

Produsele de Beton Amprentat reprezinta tehnologia care foloseste betonul ca materia prima, pentru pavare rezultind o suprafata elicopterizata (superfinisata) cu diferite forme.

Stratul de beton minim care se poate aplica easte 8-10 centrimetri; 5-6 centimetri pe o structura de beton deja existent.

Societatea noastra are spre vanzare toata gama de produse pentru executarea lucrarilor de beton amprentat, exemplu fire de polipropilena, praf colorant, lac, matrite, lipe pentru finisaj.

Betonul amprentat vine într-o gamă foarte variată de culori, modele, pete și se poate amesteca chiar cu piatră și alte elemente pentru a se obține efectul dorit.

Datorită naturii sale, betonul amprentat are o mare longevitate. El poate rezista atacurilor violente și calamităților naturale, rezistă pe orice tip de climă, fie că e frig și gheață, fie ploi, ninsori sau radiații ultraviolete.

Această rezistență se datorează faptului că betonul amprentat are în compoziția sa fibre elastice pentru protecție împotriva fisurilor majore și aditivi pentru mărirea rezistenței la ciclurile îngheț-dezgheț.

Beneficii beton amprentat

Un mare avantaj al betonului amprentat pe care îl oferă firma noastră îl reprezintă robustețea și soliditatea sa.

În anumite situații, zonele cu beton amprentat pot fi foarte circulate, fiind extrem de expuse uzurii, parcările auto de exemplu.

Pavajele de beton amprentat se tratează foarte bine cu coloranți ce au rol de întărire și ce conferă rezistență, obținându-se astfel culorile necesare precum și o rezistență dublă la abraziune și uzură față de betonul clasic.

Așadar, betonul amprentat oferit de firma noastră este extrem de util pentru orice zonă climatică. Pavajele mai sunt protejate și cu rășină ce oferă rezistență la mucegai, praf, alunecare și absorbție.

pret reparatii frigidere bucuresti telefon contact Banca Transilvania telefon contact ING Bank traduceri ploiesti Vidanjari Iasi Fose Sushi Iasi SEO agency Dubai Selfie 360 Bucuresti Experto Reformas Madrid Hormigon Impreso Zaragoza Hormigon impreso Madrid Hormigon Pulido Toledo Experto Reformas Madrid beton decoratif Paris terapia vampir convector portabil cu ulei convectoare eletrice incalzitoare electrice cu convector convectoare electrice rezidentiale Senzor miscare Fibaro Incalzire electrica in pardoseala cabinet stomatologic pantelimon traduceri iasi
APEL TELEFONIC

Beton decorativ CAT

mesaj whatsapp