Beton amprentat Alba Iulia

Beton amprentat Alba Iulia – Telefon: 0741.104.194

Beton amprentat Alba IuliaBetonul amprentat ofera curtii dumneavoastra plus valoare si un aspect placut. Acesta se utilizeaza atat la locuinte private cat si la pensiuni/hoteluri sau restaurante.  Pavajele din beton amprentat pot imita cu precizie aspectul natural al lemnului, placi fasonate de piatra de rau sau tigla.

De asemenea, pavajele din beton amprentat se gasesc intr-o varietate de modele si culori iar flexibilitatea acestuia in utilizare este remarcabila. Acesta se poate amesteca chiar si cu elemente de piatra pentru a obtine efectul dorit. Durata de viata a betonului amprentat este extrem de mare datorita elementelor din care este alcatuit. Acesta poate rezista cu foarte maire usurinta expunerii reptate asupra ultravioletelor, calamitatilor naturale, fiind ideal pentru orice tip de clima.

Avantaje si beneficii pentru beton amprentat

Beton amprentat Alba Iulia: Marele avantaj al betonului amprentat pe care il executa compania noastra din Alba Iulia este robustețea și soliditatea sa, oferindu-i o perioada de viata indelungata.

În anumite situații, zonele cu beton amprentat pot fi foarte circulate, fiind extrem de expuse uzurii, parcările auto de exemplu. Pavajele de beton amprentat se tratează foarte bine cu coloranți ce au rol de întărire și ce conferă rezistență, obținându-se astfel culorile necesare precum și o rezistență dublă la abraziune și uzură față de betonul clasic.

Așadar, betonul amprentat oferit de firma noastră din Alba Iulia este extrem de util pentru orice zonă climatică. Pavajele mai sunt protejate și cu rășină ce oferă rezistență la mucegai, praf, alunecare și absorbție.

Principalele avantaje ale betonului amprentat versus alte tipuri de pavaj:

  •  nu necesita intretinere, doar spalare cu apa;
  •  spre deosebire de pietris, asfalt sau pavaj, pavajele din beton amprentat nu se scufunda si nu se deformeaza (nu apar denivelari);
  •  nu apar buruieni;
  •  poate fi intretinut si curatat cu foarte mare usurinta de pete (ulei, petrol etc);
  •  design adaptat in functie de client (gama variata de modele si culori);
  •  perioada de executie foarte scazuta.

Beton amprentat Alba Iulia – De ce sa ne alegeti?

Beton amprentat CAT vine in sprijinul dumneavoastra cu solutii tehnologice de ultima generatie, garantand astfel calitatea rezultatului final. Va punem la dispozitie experienta noastra vasta, acumulata pe parcursul desfasurarii activitatii noastre.

Utilizam tehnologie de inalta calitate, investind in mod constant atat in dezvoltarea echipei cat si in tehnologie de ultima generatie. Ne propunem obiective importante care nu pot fi atinse decat prin munca sustinuta a intregii echipe.

 

Beton amprentat Alba Iulia: Tehnologia de aplicare

Beton amprentat Alba IuliaÎn tehnologia pavajelor din beton amprentat se folosesc materiale specifice, dozate conform specificatiilor producatorului. Colorantul-întăritor pentru beton amprentat care este disponibil într-o gamă diversificata de culori, este întins si impregnat in masa betonului crud, necesitand o cantitate de 4 kg/mp, formând dupa uscare un strat foarte dur, rezistent agenti corozivi , variatii climatice si solicitari mecanice. Acesta este de fapt un amestec uscat de ciment, agregate , aditivi si pigmenți stabili la acțiunea razelor ultraviolete.

Fibra de polipropilena pentru beton amprentat, recomandata pentru majoritatea claselor de beton utilizate , se adauga in compozitia betonului amprentat in proportie de 600 g / mc beton si previne aparitia micro fisurilor si a crapaturilor ce pot apare in urma procesului de retractie . Praful antilipire, disponibil și el într-o gamă largă de culori, are rolul de a crea un efect de modulare a amprentarii , sau , in anumite cazuri , un efect de antichizare. Rasina intaritoare – Suprafața astfel obținută este acoperită cu un strat de lac acrilic in doua straturi , care după uscare produce o peliculă dură, incoloră, stabilă la acțiunea razelor ultraviolete și cu o rezistență ridicată la acțiunea apei, a uleiurilor și a acizilor. Datorită acestor proprietăți, tehnologia betonului amprentat poate fi folosită cu succes în orice spațiu natural sau industrial, indiferent de domeniul de activitate ce se desfășoară în acel spațiu. Desfasurarea unei lucrari de beton amprentat

 

Beton amprenat CAT in Alba Iulia

Portofoliul firmei beton amprentat CAT este cea mai importanta carte de vizita, ce reflecta seriozitatea si nivelul profesional cu care ne desfasuram activitatea. Increderea acordata de dumneavoastra ne da forta necesara pentru a continua si pentru a ne mentine pozitia pe piata.

De aceea, va asiguram ca vom respecta in continuare aceleasi standarde ridicate de calitate si etica profesionala. Dorim sa crestem impreuna si sa ne dezvoltam impreuna. Intentionam sa fim un pion important in procesul de dezvoltare a casei dumneavoastra prin serviciile noastre de beton amprentat.  Standardele de calitate ridicate in ceea ce priveste betonul amprentat, promptitudinea livrarilor, deschiderea fata de nevoile clientilor ne recomanda ca partener.

 

Beton decorativ CAT: acoperire nationala

 

Cum pot afla pretul pe m2 pentru pavaje din beton amprentat?

Nimic mai simplu! Pentru a solicita o cotatie de pret va trebui sa ne transmiteti solicitarea dumneavoastra telefonic sau pe adresa de email. Specialistii nostri va stau la dispozitie telefonic la 0741.104.194 sau prin intermediul adresei de email office@betonamprentatcat.ro urmand sa primiti cotatia de pret pentru proiectul dumneavoastra de beton amprentat in Alba Iulia

Parteneri si colaboratori

Chicken in mole puebla style Recipe Chinese Sesame Chicken Nutrition Facts Postcodes in Canada Postal codes Australia Hospitals in United States current time and date time and date world wide Zip codes in United States telefon contact ING Bank telefon contact Unicredit Bank telefon contact raiffeisen bank sarcina Paraclistul Maicii Domnului Reclamatii Vodafone Reclamatii Glovo Contact EON Bucuresti Contact Revolut Romania Deranjamente Vodafone Reclamatii Deranjamente si Reclamatii Vremea Cluj Horoscop Azi Scorpion | Vremea Constanta Cod Postal Arad Digi Suceava traduceri iasi
APEL TELEFONIC

Beton decorativ CAT

TRIMITE MESAJ
1
ONLINE
Buna, cum te pot ajuta?