Care este costul pavajelor din beton amprentat?

Preturi si oferte pentru beton amprentat

Care este costul pavajelor din beton amprentat? Ce pret are pavajul de beton amprentat pentru curte? In conditiile in care va intrebati de preturi si oferte pentru beton amprentat, atunci va aflati in locul potrivit. Alegand pavajele din beton veti alege in mod clar o metoda foarte inovativa de „stampilare” (imprimare) a unei zone de beton care a fost turnat recent. Astfel veti avea posibilitatea sa ii redati un aspect placut de caramizi, piatra sau ardezie.

Alegand un pavaj de beton amprentat veti alege o varianta sustenabila pentru mediul inconjurator intrucat acesta are un impact foarte redus in raport cu alte solutii decorative pentru curtea dumneavoastra.

Cum se face pavajul din beton amprentat?

beton amprentatDaca va intrebati din ce este alcatuit betonul amprentat, iata o mare parte din ingredientele compoenente ale acestuia:

 • Nisip
 • Ciment de calitate superioara (de preferat minim B350)
 • Agregate speciale
 • Apa in cantatile recomandate de retetar
 • Fibre elastice
 • Aditivi care ofera o rezistenta superioara la factorii externi (inghet, dezghet, ultraviolete)
 • Culoare sau culori alese pentru pavajul de beton amprentat

Toate aceste ingrediente se aplica dupa o anumita reteta pentru ca standardele de calitate ale pavajului de beton imprimat sa fie ridicate.

Calitatea betonului amprentat

Standardele de calitate obtinute pentru pavajele de beton imprimat sunt obtinuite ca urmare a respectarii a mai multor factori, respectiv:

 • calitatea cimentului utilizat in pavajul de beton amprentat (recomandare: B350)
 • calitatea agregatelor utilizate pentru acest tip de pavaje
 • dozarea corespunzatoare a elementelor componente
 • pastrarea unui raport corect dintre apa si ciment
 • strategia de punere in opera a lucrarii de beton.

 

Beneficiile pavajelor din beton amprentat

Betonul amprentat poate fi un accesoriu indispensabil pentru curtea dumneavoastra. Acesta poate fi utilizat atat la resedinte private cat si la restaurante, pensiuni, hoteluri, piscine sau zone de agrement. Primim des intrebarea referitoare la motivele alegerii betonului amprentat. Unul din aceste motive este pretul betonului amprentat; cea mai accesibila varianta decorativa premium existenta pe piata. Un alt beneficiu important este faptul ca este rezistent la alergeni si praf, astfel acesta asigura un mediu 100% sigur pentru intreaga familie. Petele de ulei si alte tipuri de scurgeri (Ex. combustibili benzina/diesel) nu reprezinta o problema pentru betonul amprentat, acestea putand fi indepartate cu foarte mare usurinta.

Varietatea de forme si culori puse la dispozitie de catre Beton Decorativ CAT va ofera o paleta diversificata de variante din care puteti alege modelul si nuanta de culoare ideala.

Vremea pavelelor clasice a apus de mult timp! Cea mai originala varianta de a va infrumuseta curtea este pavajul din beton amprentat sau beton imprimat. Acesta poate fi folosit atat pentru pavarea trotuarelor din curte dar si pentru alte intrebuintari precum: pavarea drumurilor de acces, parcari, trotuare, alei ori parcuri, gradinite, benzinarii, terase, garaje, piscine, troturare, curti si altele. Longevitatea betonului amprentat este principalul ATU atunci cand vine vorba de alegerea clientului.

 

Care este pretul pentru beton amprentat?

Preturile si ofertele pentru beton amprentat variaza de la caz la caz. Se pot adopta mai multe variante de ofertare dupa cum urmeaza: posibilitatea comandarii betonului de statie direct de client urmand a fi achitata doar manopera, posibilitatea achitarii serviciului integral de catre client (solutie „LA CHEIE”). De asemenea preturile pentru pavajele din beton variaza si in functie de complexitatea lucrarii, suprafata lucrarii, zona in care se va efectua lucrarea, etc. Pentru a obtine o cotatie de pret cat mai corecta va rugam sa ne scrieti un email la contact@betondecorativcat sau sa ne telefonati la 0750.494.147 / 0750.433.114 urmand sa primiti cotatia de pret in cateva momente din partea consilierilor nostri. Afla chiar acum pretul pavajelor din beton imprimat sau amprentat.

Parteneri si colaboratori

Chicken in mole puebla style Recipe Chinese Sesame Chicken Nutrition Facts Postcodes in Canada Postal codes Australia Hospitals in United States current time and date time and date world wide Zip codes in United States telefon contact ING Bank telefon contact Unicredit Bank telefon contact raiffeisen bank sarcina Paraclistul Maicii Domnului Reclamatii Vodafone Reclamatii Glovo Contact EON Bucuresti Contact Revolut Romania Deranjamente Vodafone Reclamatii Deranjamente si Reclamatii Vremea Cluj Horoscop Azi Scorpion | Vremea Constanta Cod Postal Arad Digi Suceava traduceri iasi
APEL TELEFONIC

Beton decorativ CAT

TRIMITE MESAJ
1
ONLINE
Buna, cum te pot ajuta?